Известие

Collapse
No announcement yet.

Подробности около разни ремонти на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
    558.75 без никакви отстъпки и нищо е цената на тоя преден джам.
    Това лева ли е колега или евро.
    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• лева
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        лева
        Па тънко ми се види.
        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• За колко точно съм го взел не мога да коментирам, защото не искам да "снасям" информация на всеослушание. Факт, е че хората помогнаха веднага и с цена и с доставка. Специални благодарности и на Миро от АИ. Ако не бяха той и Анатолий сега щях да съм с неква китайска Кобра или Мустанг или Киборг със зелена лента в горния край. Джамът вече е монтиран и честно казано съм супер доволен от работата на момчетата .. аз лично не мога да позная, че е сменяно. Всички лайсни, уплътнения, огледало за обратно виждане, винетка, гражданска, преглед и прочее са поставени както трябва и не си личи по нищо, че е правено нещо.
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Щом може да си го позволи, важно е човека да е доволен. Че е могъл да мине по-тънко е факт, но какъв е смисъла след като постоянно ще го дразни след това...

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
              Щом може да си го позволи, важно е човека да е доволен. Че е могъл да мине по-тънко е факт, но какъв е смисъла след като постоянно ще го дразни след това...
              А .. боли ме фара за парите. Аз затова плащам каско. Застрахователите кихат за щетите.

Comment

За колко точно съм го взел не мога да коментирам, защото не искам да "снасям" информация на всеослушание. Факт, е че хората помогнаха веднага и с цена и с доставка. Специални благодарности и на Миро от АИ. Ако не бяха той и Анатолий сега щях да съм с неква китайска Кобра или Мустанг или Киборг със зелена лента в горния край. Джамът вече е монтиран и честно казано съм супер доволен от работата на момчетата .. аз лично не мога да позная, че е сменяно. Всички лайсни, уплътнения, огледало за обратно виждане, винетка, гражданска, преглед и прочее са поставени както трябва и не си личи по нищо, че е правено нещо.
                Миро е голям............
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

За колко точно съм го взел не мога да коментирам, защото не искам да "снасям" информация на всеослушание. Факт, е че хората помогнаха веднага и с цена и с доставка. Специални благодарности и на Миро от АИ. Ако не бяха той и Анатолий сега щях да съм с неква китайска Кобра или Мустанг или Киборг със зелена лента в горния край. Джамът вече е монтиран и честно казано съм супер доволен от работата на момчетата .. аз лично не мога да позная, че е сменяно. Всички лайсни, уплътнения, огледало за обратно виждане, винетка, гражданска, преглед и прочее са поставени както трябва и не си личи по нищо, че е правено нещо.
                  Колега да беше стъкло за додж ваипър те разбирам,ма за фиат 159 .
                  155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• То и Доджа е Фиат вече. 159-ката е Опел обаче.

Comment

159-ката е Опел обаче.
                      Това предположение ли е? Как го реши това?
                      159 си е 159 .. тя е на премиум платформа. Нема нищо общо с опелските. Ти изобщо возил ли се в 159 .. карал ли си 159. А Инсигния ?! Питам те щото аз имам хиляди километри и с двете навъртяни, та ми е ясно кое е по кола !

Comment

Това предположение ли е? Как го реши това?
                        159 си е 159 .. тя е на премиум платформа. Нема нищо общо с опелските. Ти изобщо возил ли се в 159 .. карал ли си 159. А Инсигния ?! Питам те щото аз имам хиляди километри и с двете навъртяни, та ми е ясно кое е по кола !
                        Майтап да става бе колега. Кво си карал си е твой проблем, ако ще да имаш хиляди километри на космическа совалка, през десния крачол ми е.

Comment

Майтап да става бе колега. Кво си карал си е твой проблем, ако ще да имаш хиляди километри на космическа совалка, през десния крачол ми е.
                          Айде иди си праи майтапа в некой друг раздел ... а и да си изпиеш млякото преди лягане !

Comment

Айде иди си праи майтапа в некой друг раздел ... а и да си изпиеш млякото преди лягане !
                            Кво пия преди лягане си е моя работа. Карай си там черното комби със слънчевите очила и недей гледай толкова лошо, че от страни изглежда направо смешно...

Comment

Кво пия преди лягане си е моя работа. Карай си там черното комби със слънчевите очила и недей гледай толкова лошо, че от страни изглежда направо смешно...
                              Ми ше си я карам .. аз съм си я купил, не са ми я купили мама и тате. А как изглеждам отстрани ми дреме на гъза .. важното е, че има папагали дето да ме гледат

Comment

Ми ше си я карам .. аз съм си я купил, не са ми я купили мама и тате. А как изглеждам отстрани ми дреме на гъза .. важното е, че има папагали дето да ме гледат
                                Хаха, все едно си купил Бентли Мулзан. Папагал ще викаш на някой друг. Мама и тате може и самолет да ми купят, един съм им... То щото не ти дреме си тръгнал да ми се обясняваш тука. Ай със здраве.

Comment

Working...
                                X